Ananas

Smoothie Zen

Unul din cele mai savurate delicii naturale exotice, ananasul nu este propriu-zis un fruct, ci un conglomerat de fructe grupate de-a lungul miezului. Folosit ca supliment alimentar în diete, datorită multiplelor sale beneficii, ananasul conține mangan (fortifiant pentru sistemul osos), bromelaina - o enzimă cu efecte antiinflamatorii - dar și vitamina A, B și E.

Cocos

Smoothie Zen

Cunoscută de mii de ani și menționată în străvechi opere literare ca Ramayana și O mie și una de nopți, nuca de cocos este un fruct bogat în acizi grași saturați și zaharuri. Nuca de cocos conține mult magneziu, fier, fosfor, calciu și antioxidanți și are efecte spectaculoase în combaterea celulitei, protejarea pielii și tonifierea părului.

Mango

Smoothie Zen

Supranumit și fructul fericirii, mango are un bogat conținut nutrițional, proteine, carbohidrați, vitamina C, fibre, vitamina A dar și acid folic, minerale, potasiu și calciu. Toate aceste compnente organice din fructul de mango conferă organismului beneficii importante pentru piele, pentru o vedere sănătoasă și un sistem imunitar protejat.