Mango

Smoothie Exotic

Supranumit și fructul fericirii, mango are un bogat conținut nutrițional, proteine, carbohidrați, vitamina C, fibre, vitamina A dar și acid folic, minerale, potasiu și calciu. Toate aceste compnente organice din fructul de mango conferă organismului beneficii importante pentru piele, pentru o vedere sănătoasă și un sistem imunitar protejat.

Portocale

Smoothie Exotic

Cu siguranță cel mai faimos fruct din familia citricelor, portocală este unul din cei mai importanți aliați ai sistemului nostru imunitar. Având un conținut scăzut în calorii dar foarte bogat în nutrienți , portocala are efecte consistente antiinflamatorii și antioxidante, ca stimularea producției de colagen pentru prevenirea ridurilor și a îmbătrânirii pielii.

Fructul pasiunii

Smoothie Exotic

Maracuja, pe numele originar din America de Sud, unul din cele mai delicioase fructe tropicale, este o sursă importantă de vitamina C, A și fier. Bogat în acid ascorbic, potasiu și fosfor și cu un conținut ridicat de fibre în semințe, fructul pasiunii are efecte pozitive în protejarea sistemului digestiv dar și inducerea unor stări de destindere și relaxare.