Ananas

Smoothie Vibrant

Unul din cele mai savurate delicii naturale exotice, ananasul nu este propriu-zis un fruct, ci un conglomerat de fructe grupate de-a lungul miezului. Folosit ca supliment alimentar în diete, datorită multiplelor sale beneficii, ananasul conține mangan (fortifiant pentru sistemul osos), bromelaina - o enzimă cu efecte antiinflamatorii - dar și vitamina A, B și E.

Kiwi

Smoothie Vibrant

Pe numele chinezesc strugurele gâștei (gooseberry), kiwi este renumit pentru conținutul mare de vitamina C, mai ridicat chiar decât al portocalei. Bogat în acid folic, potasiu dar și în antioxidanți , luteină , fibre și săruri minerale, kiwi are efecte pozitive multiple asupra digestiei, vederii dar și siluetei, având un conținut ridicat de apă și unul foarte scăzut în calorii.

Lime

Smoothie Vibrant

Originar din India, lime-ul este mai puțin acrișor și conține mai mult calciu și fosfor decât rudele sale citrice. Are numeroase beneficii antibacteriene și proprietăți antioxidante, un conținut important de fibre, proteine și vitamina C dar și unul scăzut de calorii. Consumul de lime stimulează digestia, protejează vederea, tratează constipația și accelerează metabolismul.