Portocale

Chia Joy

Cu siguranță cel mai faimos fruct din familia citricelor, portocală este unul din cei mai importanți aliați ai sistemului nostru imunitar. Având un conținut scăzut în calorii dar foarte bogat în nutrienți , portocala are efecte consistente antiinflamatorii și antioxidante, ca stimularea producției de colagen pentru prevenirea ridurilor și a îmbătrânirii pielii.

Mango

Chia Joy

Supranumit și fructul fericirii, mango are un bogat conținut nutrițional, proteine, carbohidrați, vitamina C, fibre, vitamina A dar și acid folic, minerale, potasiu și calciu. Toate aceste compnente organice din fructul de mango conferă organismului beneficii importante pentru piele, pentru o vedere sănătoasă și un sistem imunitar protejat.

Chia

Chia Joy

Le datorăm mayașilor descoperirea acestor semințe pline de vitamine și minerale, cu proprietăți nutritive și energetice multiple. Semințele de chia conțin foarte mult calciu, fier, proteine, potasiu. Sunt o sursă naturală de energie, au efect detoxifiant, echilibrează nivelul de insulină, fortifică oasele și masa musculară și îmbunătățesc performanțele sportive, astfel că pot ține cu brio locul băuturilor energizante.