Descoperirea mea #deAzi: smoothie-ul Exotic

Girlandă luminoasă decorativă

Când somnul este prea dulce, iar timpul pentru pregătirea unui mic dejun acasă este limitat, prefer să intru rapid în supermarket, direct la raionul de smoothies și să aleg prima sticlă ce-mi face cu ochii în dimineața cu pricina. Așa am descoperit smoothie-urile #deAzi, iar întâia degustare am făcut-o, recunosc, vizual. Mango, portocale și fructul pasiunii. Pe scurt: Exotic. Un astfel de combo, între fructe care sunt atât dulci, cât și ușor acrișoare, mi-ar fi dat energia potrivită pentru o dimineață somnoroasă.

Și nu am greșit. Rece, răcoritor și sățios pentru un mic dejun într-o dimineață precipitată. Un număr aproape inexistent de grăsimi într-o compoziție densă, ca o pastă de fructe, în care zahărul nici măcar nu-și face simțită prezența. E un mix atât de consistent încât pare că îți oferă ca rezultat un al patrulea fruct necunoscut.

Exotic este un smoothie de tip echilibru între o vacanță relaxantă undeva la malul mării, dar și o zi agitată la birou pe care l-aș recomanda, cu precădere, într-o zi de luni sau de ce nu, chiar și într-o dimineață de duminică leneșă.

Despre gusturile #deAzi – Andra Nicula

https://www.instagram.com/andranicula