Curmale

Chia Yellow

Există ipoteza că anume curmalele, și nu merele, au fost fructele cu pricina din Grădina Edenului, din acest motiv mai sunt și numite “fructele paradisului”. Ce știm sigur este că aceste fructe sunt o bombă de nutrienți, minerale precum potasiu, calciu, zinc, fier, dar și antioxidanți, vitamina A, B-uri și multă fructoză. Un cocktail perfect pentru energie și susținerea sistemului imunitar.

Mango

Chia Yellow

Supranumit și fructul fericirii, mango are un bogat conținut nutrițional, proteine, carbohidrați, vitamina C, fibre, vitamina A dar și acid folic, minerale, potasiu și calciu. Toate aceste compnente organice din fructul de mango conferă organismului beneficii importante pentru piele, pentru o vedere sănătoasă și un sistem imunitar protejat.

Chia

Chia Yellow

Le datorăm mayașilor descoperirea acestor semințe pline de vitamine și minerale, cu proprietăți nutritive și energetice multiple. Chia conțin foarte mult calciu, fier, proteine, potasiu. Sunt o sursă naturală de energie, au efect detoxifiant, echilibrează nivelul de insulină, fortifică oasele și masa musculară și îmbunătățesc performanțele sportive, astfel că pot ține cu brio locul băuturilor energizante.