Banane

Chia Green

Printre cele mai vechi fructe de pe Pământ, bananele au un aport important de potasiu, benefic în funcționarea optimă a sistemului cardio-respirator. Bananele sunt surse valoroase de energie, cu un conținut ridicat de calorii și carbohidrați și este ideală în alimentația sportivilor. Conține triptofan din care se formează serotonină, cu efecte pozitive asupra stării de bine.

Spanac

Chia Green

Spanacul este bine cunoscut ca mâncarea preferată a lui Popeye marinarul, tocmai pentru că este bogat în niacină, zinc, proteine, fibre, vitaminele A, C, E și K, tiamină, vitamina B6, acid folic, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, cupru și mangan. Cu alte cuvinte, este încărcat cu mulți nutrienți, pentru a întări întregul organism.

Chia

Chia Green

Le datorăm mayașilor descoperirea acestor semințe pline de vitamine și minerale, cu proprietăți nutritive și energetice multiple. Semințele de chia conțin foarte mult calciu, fier, proteine, potasiu. Sunt o sursă naturală de energie, au efect detoxifiant, echilibrează nivelul de insulină, fortifică oasele și masa musculară și îmbunătățesc performanțele sportive, astfel că pot ține cu brio locul băuturilor energizante.