Rodie

Smoothie Tonic

Superfructul sau Fructul Dragostei, rodia este un fruct străvechi, redevenit faimos în ultima jumătate de secol datorită proprietăților sale multiple. Rodia este foarte bogată în antioxidanți,  vitamina A, C și E dar și în acid folic, fiind benefică pentru îmbunătățirea circulației sângelui, având de asemenea importante efecte anti-îmbătrânire.

Afine

Smoothie Tonic

N-au un supranume consacrat, dar au cel mai ridicat conținut de antioxidanți dintre toate fructele de pe Pământ. Conțin vitamina C, B, A, minerale, cu rol antibacterian și de stimulare a imunității. Afinele susțin digestia sănătoasă, reduc grăsimile de pe abdomen și au beneficii majore pentru sistemul nervos și inima.

Banana

Smoothie Tonic

Printre cele mai vechi fructe de pe Pământ, bananele au un aport important de potasiu, benefic în funcționarea optimă a sistemului cardio-respirator. Bananele sunt surse valoroase de energie, cu un conținut ridicat de calorii și carbohidrați și este ideală în alimentația sportivilor. Conține triptofan din care se formează serotonină, cu efecte pozitive asupra stării de bine.